loader

Hlavní

Spála

ADRIANOL

Forma vydání: Kapky

Recenze byla provedena hostem Galina (datum přidání): 13.8.2017

Výsledek: negativní zpětná vazba

Výhody: Příznivá cena, ekonomika, rychlá akce, silný efekt

Nevýhody: Příliš velký nos láhve, kapky stékající z krku, krátkodobý efekt, zasychání a podráždění sliznice, rychle se stává návykovým

Cena je příznivá a objem je poměrně velký, kapky trvají dlouhou dobu. Účinek je dobrý, lék eliminuje i nejtěžší rýmu v maximu 5-10 minut. Nevýhody: nos láhve je příliš velký, nepohodlný, kapky stékají po krku, působení léku je dostačující po dobu 3-4 hodin, kapky začnou vysychat a dráždit sliznici již 3. den používání. Ve stejném období jsou návykové, po zrušení přestal nos dítěte dýchat.

Recenze byla provedena hostem Marina (datum přidání): 13.8.2017

Výsledek: negativní zpětná vazba

Nedoporučuji dospělým ani dětem

Výhody: Po dobu používání uvolňuje nachlazení

Nevýhody: Silně vyschne, nehojí se, po zrušení rýmy se vrátil v zesílené formě

Adrianolu jsem předepsal na chronickou rýmu, s očekáváním, že kapky nejen odstraní rýmu, ale také pomohou obnovit se jednou provždy. Pokud jde o první bod, věci byly celkem dobré, dvakrát jsem použil kapky a to stačilo strávit celý den bez chladu a klidného spánku. Ale s druhým, tam byl prapor, protože když skončily 2 týdny a já jsem přestal používat Adrianol, rýma se vrátila, a vrátil se v zesílené formě. Pokud před nosem jen zhluboka nadechl, ale teď je úplně ucpaný. Ukazuje se, že kapky mě nejen nevyléčily, ale také zhoršily můj stav. A také divoce suší, i když jsou předepsány i pro děti a měly být velmi jemné.

Recenze byla provedena hostem Tanya, přidáno datum: 13.8.2017

Výsledek: pozitivní zpětná vazba

Pomáhá, ale musíte je používat opatrně

Výhody: rychle zmírní otoky

Nevýhody: V případě předávkování mohou být návyky návykové

V chladném období je téměř nemožné obejít se bez nachlazení. Když z nosu ve 3 proudech, první věc, kterou většina z nás chytne do kapek. Nejsem výjimkou, ale mám pro tento případ Adrianol. Tyto kapky předepsal lékař, když jsem k ní přišel v chladném stavu pro nemocenskou dovolenou. Kapky jsou vazokonstriktor, edém je velmi rychle odstraněn, nos dýchá a potoky neteče. Jen si pamatujte, že kapání ne více než jednou za 4 hodiny, ne více než 6 instilací denně. To by se nemělo provádět častěji, jinak by mohlo dojít k závislosti na drogě nebo předávkování a hrozí to velmi vážnými následky. Pro děti existuje také možnost se sníženou dávkou látky, ale pouze se souhlasem lékaře..

Recenze byla provedena hostem Victoria (datum přidání): 14.8.2017

Nosní kapky Adrianol pro léčbu rýmy

Farmakologický účinek vazokonstrikčního léčiva Adrianol je způsoben jeho aktivními složkami: tramazolin hydrochlorid a fenylefrin. Použití kapek vede k vážnému snížení otoku nosní sliznice. Vyrábí srbská společnost „Zdravle“ ve formě dávkovaného roztoku viskózní konzistence, která poskytuje dlouhodobý účinek léku. Prodává se bez předpisu.

Nosní kapky Adrianol pro léčbu rýmy

Inna »09.11.2014, 15:37

Název léčiva: Adrianol Children's

Výrobce: Zdravle, JSC, Srbsko (Zdravlje)

Účinná látka: tramazolin, fenylefrin

ATX: Léky působící na dýchací systém (R01AX30)

Moje malá neteř má na obličeji všechny příznaky nachlazení. Hlavně se obává upchatého nosu. Místní pediatr předepsal komplexní léčbu. Pokud jsou mi známé všechny ostatní léky, pak jsem ještě nesetkal Adrianol nosní kapky. Ví někdo o nich informace??

Doctorsforum doporučuje:

Re: Adrianol nosní kapky pro léčbu rýmy

Marianna K. "9. listopadu 2014, 22:48

Re: Adrianol nosní kapky pro léčbu rýmy

Fraulein Angelica »18. listopadu 2014, 09:33

Re: Adrianol nosní kapky pro léčbu rýmy

Vitaly "18. listopadu 2014, 15:40

Re: Adrianol nosní kapky pro léčbu rýmy

AnnaKh »18. listopadu 2014, 16:32

Můj manžel respektuje kapky pinosolu, a když byl pediatr povolaný do domu mého syna s další akutní infekcí dýchacích cest s vysokou teplotou, viděla tyto kapky a přísně jim zakázala kapat, protože rostlinné látky, z nichž jsou složeny, často u dětí způsobují alergický otok nosohltanu.

A Adrianol je dobrý lék a dokonce levnější než Nazivin, který pediatrové neustále předepisují.

Re: Adrianol nosní kapky pro léčbu rýmy

Miroslava »18. 11. 2014, 18:29

Re: Adrianol nosní kapky pro léčbu rýmy

Fraulein Angelika »19. listopadu 2014, 08:16

Re: Adrianol nosní kapky pro léčbu rýmy

Rubin »19. listopadu 2014, 14:29

Re: Adrianol nosní kapky pro léčbu rýmy

Fraulein Angelika "21. listopadu 2014, 10:39

Re: Adrianol nosní kapky pro léčbu rýmy

Rubin »21. listopadu 2014, 16:41

Vasokonstriktor je indikován na rýmu, komplikace nachlazení a sinusitidy. Před otolaryngologickými operacemi se doporučuje i kapání léčivých kapek..

Je také představena speciální forma Adrianolu pro děti, která je schválena pro použití i kojícími pacienty..

Podle dostupných lékařských recenzí o přípravku Adrianol má tento lék následující kontraindikace:

  • individuální citlivost;
  • glaukom;
  • závažná patologie ledvin;
  • ischemická choroba srdeční;
  • esenciální hypertenze;
  • chronické arteriální onemocnění.

Vedlejší účinky přípravku Adrianol jsou vzácné. Současně je zaznamenána bolestivost, pocit nepohodlí v nosní dutině. Přípustný průběh léčby je 7 dní. Poté je pozorována krátká přestávka.

Adrianol: návod k použití a recenze

Každý z nás se velmi často setkal s nachlazením. Bohužel, tradiční metody léčby nám ne vždy pomáhají zbavit se nachlazení co nejdříve. Medicína se vyvíjí a léky se vyvíjejí průběžně, což vám umožní bojovat proti určitým chorobám co nejrychleji. V případě rýmy, otoku sliznice, byl vyvinut lék, jako je Adrianol. Tento lék je k dispozici ve formě kapek a je také upraven nejen pro dospělé, ale také pro děti..

Návod k použití

Adrianol je vysoce efektivní nosní kapky. Za prvé, adrianol pomáhá zmírnit otoky a také přispívá k vazokonstrikci. Tento lék je předepsán, pokud je diagnostikována rinitida a sinusitida. Droga se používá především pro místní použití. Lék pomáhá snižovat otok sliznice, což je důležité také pro rýmu a sinusitidu. V konzistenci je adrianol viskózní. To pomáhá chránit nosní sliznici a díky tomuto složení a konzistenci je léčivo zaměřeno na dlouhodobý účinek a dlouhodobý účinek. Kapky Adrianolu jsou komerčně dostupné jak pro dospělé, tak pro děti.

  • Maximální délka léčby by neměla přesáhnout jeden týden;
  • Další ošetření by mělo probíhat až po přestávce týdne;
  • Dlouhodobé užívání je nepřijatelné, což může následně vést k atrofické rýmě.

Kapky Adrianolu stojí až 160 rublů.

Adrianol pro děti

Velkou výhodou kapek Adrianolu je, že se lék vyrábí nejen pro dospělé, ale také pro děti. Protože k léčbě dětí je třeba zacházet velmi opatrně, je třeba vzít v úvahu návod k použití. Takový lék mohou užívat děti ve věku od jednoho do pěti let, dvě kapky do každé nosní pasáže třikrát denně. Pokud dítě nedosáhlo věku jednoho roku, doporučuje se kapat jednu kapku do každé nosní pasáže půl hodiny před krmením. Lze použít až čtyřikrát denně.

Adrianol: nosní kapky

Nosní kapky Adrianol přispívají, jak bylo uvedeno výše, k vazokonstrikci a také pomáhají zmírňovat otoky sliznice. V důsledku normalizace nazálního dýchání se tlak v paranazálních dutinách i ve středním uchu snižuje. V důsledku viskozity léčiva se zvyšuje účinek a doba trvání léčiva. Adrianol bude dobrým řešením při léčbě nemocí, jako jsou:

  • akutní nebo chronická forma rýmy;
  • sinusitida;
  • adjuvans pro otoky;
  • adjuvans v případě jakékoli chirurgické manipulace.

Adrianol během těhotenství

Těhotenství je docela vzrušující období v životě každé dívky. Bohužel ani těhotná žena není imunní proti nachlazením a otokům nosní sliznice. Proto je velmi důležité zvolit kvalitní lék, který problém vyřeší. Je Adrianol vhodný pro těhotné ženy? Tento lék můžete užívat pouze podle pokynů odborníka. Kromě toho mohou kojící matky užívat tento lék podle pokynů a povolení specialisty..

Adrianol: kontraindikace

Z kontraindikací, jako jsou:

  • je nepřijatelné používat adrianol s jinými drogami a léčivy;
  • v případě feochromocytomu;
  • je-li zvýšena citlivost na samotný lék, jakož i na jeho složky;
  • v případě vysokého očního tlaku;
  • v případě vysokého krevního tlaku;
  • v případě ischemické choroby srdeční;
  • pokud dojde k poškození aterosklerotického typu cévních stěn;
  • v případě poruchy funkce ledvin.

Předávkovat

Jaké jsou příznaky, které přispívají k předávkování Adrianolem ?

  • vysoký krevní tlak;
  • zvýšené vedlejší účinky

Vedlejší efekty:

  • vzhled pálení žáhy;
  • svědění;
  • bolest v nose;
  • projev sucha sliznice

Adrianol se sinusitidou

Sinusitida je poměrně časté onemocnění, které může předjímat dospělé i děti. Koneckonců, nikdo není imunní vůči zánětu maxilární oblasti obličeje, jakož i maxilárních dutin. Právě to v agregátu vytváří takové onemocnění, jako je sinusitida. Lze použít lék, jako je adrianol, s diagnózou, jako je sinusitida??

Zpočátku je sinusitida doprovázena příznaky jako:

  • rýma doprovázená žlutým výtokem;
  • nosní přetížení;
  • bolest v hlavě;
  • nepohodlí v postižené oblasti.

V procesu rozvoje sinusitidy dochází k rychlé akumulaci hnisu i hlenu. To vše dohromady způsobuje nepohodlí a bolesti hlavy. Při sinusitidě bude lék Adrianol obzvláště účinný. Jak již bylo uvedeno, tento lék skutečně pomáhá zbavit se opuchy. To je přesně hlavní cíl pro zánět vedlejších nosních dutin..

Každý samozřejmě trpí nesnášenlivostí jakýchkoli drog a komponent. Co tedy dělat? Samozřejmě, adrianol není jediný lék, který bojuje s otoky, stejně jako sinusitida obecně..

Jaké analogy mohou nahradit adrianol?

Mnoho pacientů má otázku, která se uzdravuje lépe: Adrianol nebo Vibrocil?

Nejprve je třeba poznamenat, že složení těchto dvou léčiv zahrnuje takovou složku jako fenylefrin. Vibrocil však obsahuje další komponenty, které přispívají k rychlému zotavení. Kromě toho je vibrocil lék obsahující antialergenní složky.

Samozřejmě, dohadovat se o tom, jaký druh léku bude lepší při léčbě sinusitidy a otoku nosní sliznice, stejně jako u rýmy, lze nekonečně mluvit o analogech. Stojí za zmínku jeden fakt, že, bohužel, může ovlivnit každého z nás - individuální nesnášenlivost se složkami konkrétního léku. Pokud víte, že v léčbě nemůžete pokračovat, protože složky, které tvoří lék, vám nepomohou, vyberte si pro sebe jiný, vhodnější lék..

Koupil jsem si nosní sprej pro svou dceru, pro děti, protože recenze na to jsou docela pozitivní. Za cenu také zařídil. Návod k použití je součástí a je snadno pochopitelný. Účinné řešení.

Kapky byly předepsány lékárníkem, koupeny v lékárně bez lékařského předpisu za dostupnou cenu. Pomohlo.

Kapky předepisoval pediatr pro svého syna. Trpěl jsem rýmou, předepsanými vazokonstriktory. Kapičky pomohly, budeme používat.

Adrianol nosní kapky pro děti

Lékaři ORL ve své praxi často předepisují nosní kapky s vazokonstrikčním účinkem, mezi nimiž je i léčivo Adrianol. Lze ji však použít k léčbě dětí?

Formulář vydání

Adrianol se vyrábí v kapalné formě v polyethylenových lahvích s 10 ml kapátkovým uzávěrem. Roztok uvnitř láhve je průhledný. Je obvykle bezbarvá, ale může mít mírně nažloutlý odstín..

Složení

Hlavní složky kapek Adrianolu jsou 2 sloučeniny:

  • Fenylefrin.
  • Trimazolin.

V závislosti na koncentraci těchto látek je Adrianol nabízen ve dvou variantách:

  • Nosní kapky. Každý mililitr tohoto léčiva obsahuje 1,5 mg trimazolinu a 1 mg fenylefrinu..
  • Nosní kapky pro děti. Jeden mililitr takového léčiva obsahuje 0,5 mg výše uvedených účinných látek.

Pomocnými složkami obou typů kapek Adrianolu jsou voda, monohydrát kyseliny citronové, glycerol a methylcelulóza, jakož i hydrogenfosforečnan sodný a benzalkoniumchlorid.

Provozní princip

Adrianol patří do skupiny vazokonstrikčních léků, které se používají lokálně. Její aktivní složky jsou adrenergní agonisté - látky, které aktivují adrenergní receptory v lidském těle (zejména alfa-1 receptory nosní sliznice). Takové sloučeniny působí na cévní stěny a jejich hladké svaly, v důsledku čehož se cévy zužují..

Podívejte se na program Dr. Komarovského, který diskutuje o výhodách a nevýhodách vasokonstrikčních kapek pro děti:

Pod vlivem Adrianolu je snížena produkce sekrece v nosní dutině a je eliminován otok sliznice, čímž se usnadňuje dýchání nosem. Kromě toho je snížen průtok krve do dutin. Pro takové účinky je Adrianol označován jako antikoncepční léčiva (decongestants).

Indikace

Adrianol je nejčastěji předepisován pro rýmu a zánět vedlejších nosních dutin. Léčba se doporučuje jak pro akutní formu těchto nemocí, tak pro chronický zánět. Lékaři také používají Adrianol během chirurgických nebo diagnostických výkonů v nosní dutině, například při odstraňování adenoidů.

V jakém věku je dovoleno brát?

Nosní kapky Adrianol se nepoužívají k léčbě dětí mladších 7 let. Dětská verze kapek se sníženou dávkou účinných látek se může používat o něco dříve - od tří let. Adrianol se nedoporučuje po dobu 3 let.

Kontraindikace

Droga se nepoužívá v takových případech:

  • Pokud existuje nesnášenlivost některé z jejích složek.
  • S atrofickou rýmou.
  • S glaukomem.
  • Se závažnými renálními patologiemi.
  • S tyreotoxikózou.
  • Pokud má dítě feochromocytom.
  • Se zvýšeným krevním tlakem.

Nedoporučuje se používat Adrianol během těhotenství ani pro kojící matky. Studie vlivu jeho účinných látek na vývoj plodu a novorozence nebyly provedeny, proto se zvyšuje riziko možných negativních reakcí dítěte. Někteří lékaři současně dovolují užívání Adrianolu ve třetím trimestru, přičemž zdůrazňují, že účinek léku je pouze lokální.

Vedlejší efekty

Po zavedení Adrianolu do nosní dutiny je taková lokální reakce možná:

  • Mukózní edém.
  • Pálení.
  • Bolest v nose.
  • Pocit sucha v nose.
  • Bohatý výtok z nosu.
  • Ztráta citlivosti chuti.

Návod k použití přípravku také informuje o možných systémových nežádoucích účincích, které jsou spojeny s bolestmi hlavy, rychlým pulsem, vysokým krevním tlakem, alergiemi, nevolností, závratěmi..

Používáte-li Adrianol příliš dlouho, ohrožuje to výskyt nazální kongesce a rozvoj rýmy. Vedlejším účinkem použití takového léčiva déle než týden je mukózní atrofie v nosní dutině..

Návod k použití a dávkování

  • Kapky Adrianolu pro děti se používají ve věku nad 3 roky v dávce 2 kapek do každé nosní dírky. Lék se vstřikuje do nosní dutiny třikrát denně..
  • Od 7 let můžete používat nosní kapky Adrianol doporučené pro dospělé. Takové léčivo se podává 4krát denně a jedna dávka může být jedna až tři kapky pro každý nosní průchod..
  • Lék by měl být používán při léčbě rýmy nebo sinusitidy ne déle než 7 dní. Toto omezení je spojeno s postupným snižováním terapeutického účinku. Pokud je léčivo plánováno na další použití, může nosní instilace pokračovat po několika dnech, kdy je obnovena citlivost na účinné látky Adrianolu.

Předávkovat

Pokud v dětství překročíte dávkování kapek, povede to k:

  • Nevolnost.
  • Závrať.
  • Tachykardie.
  • Únava.
  • Nespavost.
  • Vysoký krevní tlak.
  • Zvýšená teplota.
  • Reflexní zpomalení pulsu.
  • Šokovat.

Interakce s jinými drogami

Adrianol by neměl být používán ve spojení s inhibitory MAO, protože tato kombinace léků zvýší krevní tlak. Z tohoto důvodu se nazální kapání s Adrianolem nedoporučuje po dobu deseti dnů po použití inhibitorů MAO. Riziko hypertenze se také zvyšuje při současném podávání Adrianolu a antidepresiv.

Podmínky prodeje

K zakoupení kapek Adrianolu v lékárně není nutný lékařský předpis, je však žádoucí odborná pomoc. Průměrná cena balíčku kapek pro děti je 110 rublů.

Podmínky skladování a trvanlivost

Adrianol by se měl použít před uplynutím doby použitelnosti, která je 3 roky. Skladujte lék doma při teplotě nepřesahující + 25 ° C. Místo, kde je přípravek uchováván, by nemělo být příliš vlhké. Neuchovávejte Adrianol na přímém slunci. Je také důležité postarat se o nedostupnost léku pro malé děti..

Recenze

Ve většině případů jsou rodiče spokojeni s použitím Adrianolu v dětství. Jejich recenze na lék jsou většinou pozitivní. Matky potvrzují, že se Adrianol dobře vyrovnává s nosní kongescí, která přináší velké nepohodlí dítěti s rýmou.

Účinek léku je zaznamenán téměř okamžitě po zavedení kapiček do nosu, po kterém může dítě bez problémů bezpečně jíst a usnout. Mezi výhody Adrianolu patří nízká cena léku. Pokud jde o nedostatky, mnoho matek si stěžuje na nepohodlný dávkovač v lahvi a na zvyknutí na drogu, proto musí být trvání léčby omezeno.

Analogy

Adrianol můžete nahradit léky ze skupiny adrenergních agonistů, které se také používají ke zúžení cév v nosní sliznici. Analog Adrianolu lze nazvat:

  • Vibrocil. Kromě fenylefrinu obsahuje tento lék blokátor histaminových receptorů dimethinden, proto jej lze použít k alergické rýmě. Agent v kapkách lze předepsat od narození a Vibrocil ve formě spreje - pro děti starší 6 let.
  • Evkazolin Aqua. Tento sprej obsahující xylometazolin se používá od šesti let.
  • Nazivin. Tento lék na bázi oxymetazolinu je dostupný v kapkách s různými koncentracemi a také ve formě nosního spreje. Kapky 0,01% se používají od narození, lék 0,025% lze použít od 1 roku a kapky a sprej 0,05% - od šesti let.
  • Knoxprey. Tento léčivý přípravek obsahuje oxymetazolin a je ve formě spreje. Používá se při léčbě dětí ve věku 6 let a starších.
  • Otrivin. Tento sprej na bázi xylometazolinu je schválen pro použití od 12 let.
  • Theiss Nazolin. Takový aerosol, jehož hlavní složkou je xylometazolin, je povolen od 6 let. V důsledku přítomnosti eukalyptového oleje v prostředku přípravek navíc zvlhčuje sliznici.
  • Sanorin. Aktivní složkou takového léčiva je nafazolin. Kapky se používají nad 2 roky a sprej - od 15 let.
  • Nazol Baby. Takové kapky obsahují fenylefrin a jsou předepsány od narození a lék s vyšší koncentrací fenylefrinu Nazol Kids se používá od 4 let věku.

Také při léčbě nachlazení můžete použít další léky, které pomáhají rychle odstranit takový zánět, například s kapkami Aqua Maris Strong nebo Marimer..

Adrianol

DIFLUKAN proti drozdu během těhotenství může být?

Podle mých zkušeností je Diflucan drahý a málo účinný. Vypadalo to, že mi to pomůže, a potom se drozd stejně vrátil. A nějak už nepracoval tak rychle + žaludek se od něj stočil 100%. Naposledy lékař předepsal pimafucin. 6 svíček po dobu 6 dní a to je vše, problém je pryč. Nejlepší na tom je, že je to již 8 měsíců a nedochází k opakování.

DIFLUKAN proti drozdu během těhotenství může být?

Diflucan pro děti??

1,6 díl může být dán, měli jsme drozd, když to byla jen drobenka, všechno šlo hned.

jsou předepsány, provádí se pouze velmi malá dávka

Diflucan a Gu...

Diflucan a HB

Dívky... Dal jsem dětem Diflucan z drozdu... obávám se, že... je tam napsáno tolik vedlejších účinků. Soda... Candida a tetrobarat nejsou...

Bylo napsáno mnoho vedlejších účinků, jedná se o krok výrobců, kteří se tak chrání před soudním sporem. Představte si, kolik lidí pije drogu a každý ji má jinak a také vedlejší účinky. A všechno píšou, aby později nebyli žalováni)

Zkuste se uzdravit a zacházet se svým manželem, a vy můžete léčit dětská ústa pomocí miramistinu, moje kamarádka tímto způsobem léčila drozd dítěte, ačkoli předtím také vyzkoušela vše, co jste popsali

Všechno je vráceno, protože neměníte jídlo. Celý důvod je výživa. Tyto léky nejsou zárukou úplného uzdravení..

Léky proti hepatitidě B

Hodně se mýlí. Mnoho léků obecně s neprokázanou účinností, figuríny, některé jsou obecně zakázány ve všech zemích, pouze v Rusku jsou předepisovány matkám a dětem, které přišly podle vlastních pokynů. O ruském medu existuje mnoho užitečných informací, a co je nejdůležitější, je popsáno, jak účinné jsou tyto léky v zásadě. Ano, a na dalších zdrojích, a hlavní věc je, že se nespoléhají na pokyny, ale na tom, kde byl vyroben, jaký výzkum byl proveden, existuje licence, v lécích v takové zemi neexistuje žádná nezákonnost. Bohužel máme 90% dudlíků v naší lékárně. Nesmí se užívat pouze během hepatitidy B, ale jsou také nebezpečné pro osoby, které nejsou v současné době těhotné nebo na hepatitidě B. Věřím více ve fakta. A pro nás matky jsou důležitější než reklama a návod na léky. Buď opatrný!)))))))))))))

Terapeuti velmi často předepisují léky pro kojící matky, které jsou kontraindikovány pro kojení. Pediatrové jednoznačně zařazeni na černou listinu: protizánětlivé - butadion, indomethacin; metronidazol (trichopol), tetracykliny (doxycilin), chloramfenikol, tsiprobay, grammidin, tarivid; bromidy, remantadin, fenylin, nystatin.

Existují však léky, které nevstupují do mateřského mléka a nezpůsobují vedlejší účinky v malých dávkách: amoxicilin, verapamil, heparin, cerukal, cefazolin, diuretika.

Nechť je více lékařů, kteří nejsou lhostejní ke zdraví matky a dítěte během kojení a budou schopni lék správně předepsat!

Dobrý den všem! Můjmu synovi byl injekčně podán Suprastin v nemocnici ve 3 dnech života kvůli alergiím (nevím dávkování). Ačkoli suprastin je antihistaminika první generace (jinými slovy zastaralý).

Po propuštění předepsal pediatr synovi kapku fenistilu v kapkách.

Závěr je, že to, co je pro děti možné, je také možné pro matku (nezaměňovat se s těhotenstvím). Požádejte svého lékaře o dávku.

P S: Piju dětský panadol na bolesti hlavy.

drogy pro stráže

Informace jsou velmi odlišné. Podívejte se na polovinu příprav, není to tam uvedeno v pokynech, ale zde můžete. A lékaři sami nikdy neví, kdo to předepisuje a kdo říká, že je to nemožné. Obr pochopíte, jak se s ním zachází, a zda to bude mít vliv na dítě nebo ne.

To je velmi užitečné vědět))))

A co Berodual a Ambrobene? Nezdá se, že je na seznamu? Nebo mi chyběl?

léková kompatibilita s hv

drogy pro stráže

Erius je kompatibilní. léky založené na larotadinu a deslarotadinu - nulové riziko. Nevím, jaký typ konzultanta vám to řekl - ale e-laktací, podle které každý sleduje, je nulové riziko. Nečetl jsem všechny ostatní drogy.

Pokud je kompatibilní s GV, například Sinekod - má KONTRAINDIKACI těhotenství a kojení, stejně jako většinu z tohoto seznamu

Léky schválené pro hepatitidu B

To jo! Opět jsem přesvědčen, že je lepší nic nečíst. Před zkopírováním zprávy byste ji mohli pečlivě prostudovat. Polovina léčiv je při krmení zakázána, například Magne B6 - pokyny jasně ukazují, že NENÍ HV. Ale ne, protože to konzultanti GW dovolili, pak samozřejmě můžete pít, protože vědí lépe. Takto čtete lidi, jako jste vy, a ztratíte zdraví.

ATP pro příspěvek, již 3 krát klesl =))

Drogy kompatibilní s HS

Léky pro stráže. Zkopírováno

Děkuji, jsem po operaci kapající Amoxiclav po operaci, i když teď budu vědět, že je to možné, protože kojím.

Páni, kolik číst) Přidám do záložek)

Diflucan a HB

Přečtěte si pokyny: nedoporučuje se používat Diflucan během kojení (kojení).

Léky proti hepatitidě B

Léky kompatibilní s hepatitidou B

Článek je nutný. Poděkovat. Přestože věta „homeopatie neléčí nemoc, ale pacient“ zní velmi podivně) Jako by nemoc a pacient existovaly odděleně od sebe. Homeopatie léčí chronicky a neblokuje receptory, stejně jako antihistaminika, což je jednorázový lék, který se nezotavuje, ale vede na chvíli stát.

Léky kompatibilní s hepatitidou B

a suprastin z alergií může být.

Drozd u kojenců

Měli jsme drozd po dobu 5 dnů. Rty a uvula jsou bílé. Dávám mu dudlík s medem, ale nemá smysl... Chci se s ním pokusit zacházet s roztokem sody, ale nějak je to děsivé. Četl jsem to s drozdem, děti odmítají prsa, ale nemáme nic takového, stále jedeme s radostí. Už nevím, co mám dělat.

Hodně to pomohlo: 1 ampulku vitamínu B12, 1 láhev bakterinu bifidum, 2 karty nystatinu a šípkového oleje nebo oleje z rakytníku 30-50 gramů, také na vatovém tampónu nebo obvazu, utírejte 5krát denně půl hodiny před krmením. Před tím tetraborát sodný a Cand..

a máme kandidózu na střeva a sliznici + kůži, takže trpíme našimi hloupými lékaři, všichni začali uvažovat o alergiích, ve čtvrtek půjdeme k lékaři do jiného města (((((tak nám to omlouváme za rok celkem a uvidíme toho dysbaka ve střevech od narození, i když jsme pili linex) vše bez úspěchu

Léky pro HB! nachází se v otevřených prostorech internetu!

Blimey. Děkuji mnohokrát.

ATP, záložka, potřebné informace)))

Léky proti hepatitidě B.

Léky a hepatitida B

Pouze pro kamarádky! Otázka GW!

Chcete kojit??

Měl jsem velmi obtížný příběh se svým dítětem se svým srdcem, hádám, o jaký druh zatáčky se u prsu - a přibývají na váze, často nekrmí, a abych nekřičel... první 2 měsíce jsem se snažil dodržovat všechny pokyny lékaře a věřil tomu v kvůli jeho nemoci vědí lépe jak. Ve 2 měsících se vzdal prsu... a také nejedl směs. Hladověl 2 týdny. Lékaři, kteří dříve tak laskavě nalili radu, se okamžitě odmítli - „dítě umírá, co vůbec chcete.“ A právě jsem se musel začít řídit svými pocity, které říkaly, že pokud něco dává dítěti motivaci k životu, pak je to adekvátní reakce matky na jeho očekávání a ty (tato očekávání) se neliší od očekávání ostatních dětí. Začala se často, často nosit kliky, atd. Atd. Moje umírající dítě začalo normálně sát a sát bezpečně až dva a půl roku. A od doktorů jsem slyšel: „Co jste? Zabiješ ho a udělal to svým vlastním způsobem.

Takže příběhy o žádném mléku, nedostatku laktázy, regurgitaci atd. - Prošel jsem a věděl jsem, že tyto virtuální diagnózy obvykle skrývají jen strach matky z převzetí odpovědnosti za interakci s dítětem a za jeho část. Za všemi těmito příběhy o konci GV s nemocnými dětmi je spousta strachu, což vyvolává takovou vzdálenost od dítěte. Jen pochopíte, že pokud - dospělá žena - nedokážete zvládnout své obavy, jaké to pro něj je, dítě?

Upřímně nevěřím, že by vás tato kombinace zachránila před takovým zmatkem ve vašem vztahu s vaším dítětem..

Omlouváme se, pokud to považujete za drsné... Chápu, že máte uvnitř noční můru, a já s vámi sympatizuji.

Můžete chatovat osobně.

Marusi, podle mého názoru je to, že ty, a zejména máma, velmi ukončuješ, čímž vytváří zbytečné problémy, které tě dráždí, maminko, dítě a brání ti v založení GW, což, jak víte, je ve vaší hlavě.

Pokud již máte zdravotní problémy, pak mateřské mléko je dalším plusem, nejprávnějším a nejsnadněji stravitelným, co potřebujete. Směs není lék.

Pokud se nemůžete zbavit banda zbytečných starostí z hlavy (váš syn bude přibývat na váze, vyroste na 2 metry starý muž s velikostí 45 stop). Dítě vám nic nedluží, má svůj vlastní algoritmus. Získá to vůbec? Pokuta. Někdo to může pochopit a navázat harmonický vztah - matka-dítě. A někdo se vzdá.

Ano, jsem pro GV. Ale ne pro GW, což máma nenávidí. Ne pro GW se slzami a nervy. Musíte také být schopni to udělat, relaxovat a bavit se. A zatím nemluvíte o relaxaci a.

Klidná matka je klidné dítě. Nechápejte mě prosím.

Adrianol

Hodnocení 4,6 / 5
Účinnost
Cena kvalita
Vedlejší efekty

Adrianol (Adrianol): 1 lékařská recenze, 1 návod k použití u pacienta, analogy, infografika, 1 forma uvolnění.

Recenze lékařů o adrianolu

Hodnocení 4,6 / 5
Účinnost
Cena kvalita
Vedlejší efekty

Lék funguje skvěle jako decongestant, vytvořený na základě dobrého starého fenylefrinu s přídavkem lerimazolinu, viskózní konzistence roztoku prodlužuje dobu působení léku. Nejen předepisuji sinusitidu, rýmu, ale také ji používám v kanceláři při vyšetřování nosohltanu, čištění, anemizaci před praním nebo propíchnutím. Existují formy uvolňování dětí a dospělých, pohodlné dávkování.

Hodná náhrada za zmizený „Mezaton“, relativně nový a ne příliš drahý lék.

Recenze pacientů o adrianolu

Ahoj. Kapky "Adrianol" jsou účinné, moje dítě je často nemocné v zimě, nejprve vyzkoušené kapky "Nazivin", účinek byl, ale ne dlouho, na radu přátel, které jsem koupil kapky "Adrianol" pomohl hned, dítě dechovalo celý den, můžete použít pouze tři kapky den a pro dítě od 3 let.

Uvolněte formuláře

Pokyny pro použití adrianolu

Farmakologie

Fenylefrin a lerimazolin jsou vazokonstriktory, které mají lokálně aplikovanou dekongestivní účinek na nosní sliznici. Snížení slizničního edému vede k normalizaci nazálního dýchání a ke snížení tlaku v paranazálních dutinách a středním uchu. Viskózní konzistence roztoku prodlužuje dobu působení léčiva.

Formulář vydání

Nosní kapky (pro děti) ve formě čirého, bezbarvého nebo mírně nažloutlého roztoku.

DávkováníObalÚložný prostorProdejSkladovatelnost
1 ml
hydrochlorid fenylefrinu0,5 mg
hydrochlorid lerimazolinu0,5 mg

Pomocné látky: methylcelulóza M.N.V. 10 000 - 1,32 mg, benzalkóniumchlorid - 0,2 mg, glycerol - 0,015 mg, monohydrát kyseliny citronové - 5,72 mg, dihydrát hydrogenfosforečnanu sodného - 8,11 mg, čištěná voda - do 1 ml.

10 ml - polyethylenové kapací lahve (1) - kartonové obaly.

Dávkování

Děti od 3 let (nosní kapky pro děti): 2 kapky v každém nosním kanálu 3x denně.

Dospělí a děti od 7 let (nosní kapky): 1-3 kapky v každém nosním průchodu 4krát denně.

Trvání užívání drog není delší než 1 týden, pak je nutné přestávku na několik dní.

Předávkovat

Interakce

V kombinaci s antidepresivy a inhibitory MAO se zvyšuje riziko hypertenze.

Vedlejší efekty

Lokální reakce: pálení, bolestivost nebo suchost nosní sliznice, otoky nosní sliznice, hojný výtok, zhoršená citlivost chuti.

Systémové reakce: nevolnost, závratě, bolesti hlavy, tachykardie, zvýšený krevní tlak, alergické reakce.

Dlouhodobé užívání: rýma, nosní kongesce, atrofie nosní sliznice.

Indikace

  • akutní a chronická rýma, sinusitida;
  • používá se jako pomocný dekongestant při diagnostických a chirurgických postupech.

Kontraindikace

  • zvýšená individuální citlivost;
  • tyreotoxikóza;
  • feochromocytom;
  • glaukom;
  • vážné poškození ledvin;
  • arteriální hypertenze;
  • srdeční ischémie;
  • atrofická rýma;
  • obecná ateroskleróza;
  • děti do 3 let (nosní kapky pro děti);
  • děti do 7 let.

Funkce aplikace

Aplikace pro zhoršenou funkci ledvin

Aplikace u dětí

Děti od 3 let (pro lék v lékové formě, nosní kapky pro děti): 2 kapky v každém nosním průchodu 3x denně.

speciální instrukce

Nepoužívejte současně s inhibitory MAO a do 10 dnů po ukončení jejich použití.

Při delším používání se závažnost vazokonstrikčního účinku postupně snižuje (jev tachyfylaxe), proto by se neměl dlouhodobě používat, například u chronické rýmy.

"Adrianol" (kapky do nosu): pokyny a recenze

V jakých případech je předepsán lék "Adrianol" (nosní kapky)? Odpověď na tuto otázku najdete v materiálech tohoto článku. Také vám řekneme o formách, ve kterých se tento lék vyrábí, jaké jsou jeho indikace, složení, vedlejší účinky, kontraindikace atd..

Forma uvolňování nosní látky a její složení

V této části článku jsme se rozhodli vám sdělit, o jakých formách se vyrábí lék zvaný „Adrianol“.

  • Nosní kapky pro dospělé. 1 ml takového přípravku obsahuje 1,5 mg trimazolin hydrochloridu a 1 mg fenylefrin hydrochloridu. Výrobek se prodává v 10 ml lahvičce.
  • Nosní kapky pro malé děti. 1 ml tohoto léku obsahuje 0,5 mg hydrochloridu fenylefrinu a stejné množství hydrochloridu trimazolinu. Lék se prodává v 10 ml lahvi, která je zabalena v krabici.

Farmakologické vlastnosti léčivého přípravku

Na co se přípravek Adrianol používá? Nosní kapky jsou předepisovány pacientům jako vazokonstrikční syntetické činidlo pro lokální aplikaci na sinusitidu a rinitidu.

Tento lék je schopen mít decongestant účinek. Díky tomu velmi rychle klesá otok nosní sliznice, zlepšuje se také dýchání a snižuje se tlak ve středním uchu a paranazálních dutinách. Je třeba také poznamenat, že speciální konzistence roztoku zabraňuje vysychání nosní dutiny. To výrazně prodlužuje dobu působení léku..

Indikace pro použití nosních kapek

V jakých případech lékaři předepisují lék „Adrianol“ svým pacientům? Nosní kapky se používají pro následující odchylky:

  • s chronickou i akutní rýmou;
  • se sinusitidou.

Tento lék se mimo jiné často používá jako pomůcka při dekongesci během operací s orgány ORL a při různých diagnostických postupech..

Kontraindikace používání nosních kapek "Adrianol"

Navzdory zdánlivě neškodné formě uvolňování má tento lék stále řadu kontraindikací.

V jakých případech se nedoporučuje používat nosní kapky Adrianol? Pokyny k použití tohoto nástroje uvádějí, že následující odchylky jsou kontraindikací jeho použití:

  • vážné poškození ledvin;
  • srdeční ischémie;
  • feochromocytom;
  • glaukom;
  • ateroskleróza;
  • zvýšená individuální citlivost na složky kapek;
  • tyreotoxikóza;
  • arteriální hypertenze;
  • atrofická rýma.

Vlastnosti použití kapek

Je možné použít lék "Adrianol" (kapky) během laktace a při nošení dítěte? Instrukce tohoto nástroje neobsahují žádné údaje o účinku léků na plod a novorozence. V tomto ohledu je použití nosního agens během těchto období povoleno pouze podle pokynů ošetřujícího lékaře..

Droga "Adrianol" (kapky): návod k použití léčivého přípravku

Způsob podávání a dávkování léčiva závisí na věku pacienta. Jak by měli používat Adrianol dospělí? Nosní kapky, jejichž recenze jsou pozitivnější, jsou předepisovány pacientům 1, 2 nebo 3 kapky v každém nosním dutině čtyřikrát denně. Trvání použití nosní látky by nemělo přesáhnout sedm dní. Pokud je pacientovi (dospělému) diagnostikována chronická rinitida, lze v jeho léčbě pokračovat, pokud je to nutné, ale pouze po 3–5 dnech.

Jak je nutné používat přípravek "Adrianol" pro děti? Recenze o něm jsou pouze pozitivní. Mladí rodiče tvrdí, že po několika kapkách jejich dítě začne volně dýchat. Ale to je pouze tehdy, pokud byl lék použit ve správné dávce..

Jak byste tedy měli používat Adrianol nazal? Dětské nosní kapky jsou předepsány v závislosti na věku dítěte. Je-li ve věku od 1 do 5 let, lék se vštípí do 2 kapek třikrát denně. Pokud je nos u novorozeného dítěte ucpaný, pak se lék použije 1 kapku 30 minut před přímým kojením.

Pokud jde o starší děti (starší než 5 let), je zpravidla takový lék předepsán ve stejném množství jako pro dospělé, nebo spíše 1-3 kapky čtyřikrát denně..

Nyní víte, jak používat nosní kapky Adrianol (nosní kapky). Komentář lékařů k této drogě říká, že dobře zvládne tento úkol. Aby však byla léčba sinusitidy nebo rinitidy účinnější, odborníci vysoce nedoporučují současné použití uvedeného léku s inhibitory MAO..

Zvláštní pokyny pro použití léčivého přípravku "Adrianol"

Jak již bylo uvedeno výše, nosní kapky Adrianolu se velmi odradí déle než jeden týden. Pokud užívání tohoto léku pokračuje po dlouhou dobu (více než 20 dní), může si pacient všimnout snížení doby trvání léku a závažnosti jeho protidémového účinku. V tomto případě by měl být lék zrušen a v případě potřeby jej nahradit jiným.

Možné nežádoucí účinky

Jaké vedlejší účinky lze pozorovat po použití takového nosního prostředku jako je Adrianol pro děti? Recenze této drogy říkají, že je dobře tolerována téměř všemi věkovými skupinami. V některých případech však může takový lék stále způsobovat řadu vedlejších účinků. Zpravidla se projevují jako suchost a bolestivost nosní sliznice. Ve většině případů k tomuto účinku dochází při nesprávném dávkování léku (nad normu). Po obnovení dávky nebo zrušení léčiva uvedené vedlejší účinky okamžitě zmizí..

Skladovatelnost nosních kapek a podmínky skladování

Podle přiložených pokynů musí být nosní kapky "Adrianol" skladovány na suchém místě a chráněny před slunečním světlem při teplotě nejvýše 27 stupňů. Datum exspirace tohoto léku je uvedeno na láhvi. Zpravidla jsou to přesně tři roky od data výroby..

Cena, výdej léků a jejich analogů

Podle nás lze kapky v nose („Adrianol“) zakoupit v jakékoli lékárenské síti. Uvolňují se bez lékařského předpisu. Jejich cena obvykle není příliš vysoká a činí 100-150 ruských rublů za 10 ml roztoku.

V případě, že byste nemohli najít uvedený lék, můžete jej nahradit následujícími analogy: kapky "Nazik", "Vibrocil", "Rinofluimucil", "Xymelin Extra", "SeptaNazal" a další.